Prima prestatie Eefke Meijerink in Stockholm Marathon

Jun 02, 2019

Prima prestatie Eefke Meijerink in Stockholm Marathon

 Zaterdag 1 juni nam Spurt’88 atlete Eefke Meijerink deel aan de 41e editie van de Stockholm Marathon. Onder redelijke omstandigheden, bewolkt, veertien graden en de laatste kilometers lichte regen, die zij als niet hinderlijk ervaarde, heeft Eefke een uitstekende prestatie neergezet. Ondanks het heuvelachtige parcours kon ze een hele vlakke race neerzetten. Ik liep ontspannen en ben zeer tevreden met mijn eindtijd zeker gezien het parcours aldus Meijerink, die finishte in een tijd van 3.56.12.

 Station tot Stationloop 2019

Woensdag 29 mei namen een record aantal Spurt atleten mee aan de Station tot Station loop editie 2019. Wederom een prima georganiseerde uitvoering van deze loop en perfecte weersomstandigheden. Een mooie prestatie voor Linda Breukelman, zij finishte als derde bij de dames V55 in een tijd van 1.23.07.

René van der Beek was de snelste Spurter en liet wederom zien in een uitstekende vorm te verkeren. René finishte voorin het veld in een tijd van 1.02.19. Ook een prima prestatie voor Bert Busman hij verpulverde zijn persoonlijk record en finishte in 1.07.31.

Voor uitslagen overige Spurt’88 atleten zie www.uitslagen.nl

 Labels:
Categorie: