Luuk Espeldoorn

Functie: trainer loopgroepen

Doelgroep: beginnende lopers en recreanten

De training

Bewegen is gezond voor iedereen. Of je nu jong oud bent, het maakt niet uit. De groep bestaat vooral uit recreanten, die af en toe mee doen aan een wedstrijdje. De trainingen zijn gebaseerd op lekker ontspannen lopen. Om dit te bereiken geef ik vaak aanwijzingen over de houding en loopstijl. Dit om blessures te voorkomen en het lopen zo ontspannen mogelijk te maken. Tijdens de trainingen probeer ik de training zo in te delen dat de groep bijeen blijft. Of je nu een snelle of langzamer loper bent, dat maakt niet uit. We komen steeds weer bij elkaar en krijgen dan weer de volgende opdracht om uit te voeren. Ik probeer zoveel mogelijk aan de wensen van de groep te voldoen en spring daar op in en pas zo nodig de trainingen aan.
Kortom, het hoofd lekker leeg lopen, met een big smile, opdat we er weer een hele week tegen aan kunnen.

Algemene zaken

De trainer is een kwartier voor aanvang van de training aanwezig. De lopers vullen, voorafgaand aan de training, zelf de presentielijst in. Afmelden voor de training kan via luuk.espeldoorn@ziggo.nl.    Telefoon: 06-51517424

Tijden

De training op maandag is van 19.25 u. - 20.15 u. vanaf de atletiekbaan.                   Op dinsdagavond wordt er training gegeven in Bergentheim van 20.00 u. - 21.00 u.

Bijzonder activiteiten

 

 

 

Luuk.JPG

Persoonlijke gegevens

Telefoon:
06-51517424

E-mail:
espeldoornluuk@gmail.com


Overig: