Sponsoren


De Sprintersclub

 

Inschrijvingen tot nu toe: Vrieling Adviesgroep, Compass transport,  Mijnfysio, Huisartsenpraktijk Hulscher & De Bruin, Accountantskantoor S.Smid, AD & M Administratie en belastingadvies, Prins Sport, Jan Gerrits Tweewielers,  Euwijk Optiek, Onderdelenspecialist G. Keep, Brasserie De Markt, Profile Herbers, Schoonmaakorganisatie Benjamins, Decomar Reclame, Houthandel Woertink, Tent- en party verhuur Vos en anonieme sponsoren.

Geef de jeugd de ruimte om gezond te (be)leven!

 

Wat is de Sprinters club?

Een groep mensen, bedrijven en ondernemingen, die samen met atletiekvereniging Spurt’88 uit Hardenberg de uitdaging aan gaat om vooral de jeugd  een gezonde, sportieve en fitte start te geven aan hun leven.

Het bewijs in handen

Met de organisatie van de Vrieling Hardenberg City Run hebben we laten zien dat we veel jeugd kunnen bereiken. We hebben ze in beweging gekregen, maar willen hen graag een goede basis meegeven voor hun hele leven. Jong geleerd is immers oud gedaan.

Waarom?

Er komen steeds meer obesitas patiënten bij zeer jeugdige mensen. Dit is echt niet nodig want door een gezonde levensstijl kan je dit voorkomen, mits de mogelijkheid er maar is. Ook de gehandicapten kunnen door bewegen meer uit hun isolement komen en dat gunnen wij hen graag.

Waar?

Spurt'88 beschikt inmiddels over een super mooie en goed geoutilleerde atletiekbaan, aan de Sportboulevard nr. 1, tegenover het ziekenhuis en het gezondheidspark. Ook het voortgezet onderwijs en de Baalderborg groep zitten op een steenworp afstand en die willen wij allen in beweging krijgen.

Wanneer?

In 2014 hebben we de nieuwe atletiekaccommodatie in gebruik genomen. Nu moeten we het groeiende aantal leden hier goede begeleiding bieden. Opleiden en aantrekken van trainers is maar één van de vele zaken die we moeten regelen.

Hoe?

Wij willen proberen om met zoveel mogelijk mensen, bedrijven, instellingen en ondernemingen een Sprintersclub op te richten, die met name de jeugd en de G-lopers ondersteunen. Als we dat met velen doen is de last ook erg klein. Daarom vragen we per jaar € 160,00 (daarvoor heeft men nog geen lidmaatschap bij een sportvereniging) en een inschrijfbedrag van € 35,00 om het logo van uw bedrijf op het Sprinters plateau te kunnen plaatsen, die bij de ingang van het clubgebouw staat.

Wat krijgt U?

Een eervolle vermelding op ons Sprinters tableau en uiteraard één keer per jaar een uitnodiging om een activiteit bij te wonen. Uiteraard houden wij u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze vereniging.

Toekomst

Wij willen in de toekomst ook voor u en uw medewerkers wat terug doen in de vorm van een eenvoudige fittest o.i.d. met hulp en kennis van specialisten op dit gebied. Maar nu bent u eerst aan zet om onze toekomst (de jeugd) op de goede weg te helpen.