Herfstbladeren en PR's

Oct 27, 2019

"Der Kurs: schnell. Die Stimmung: fantastisch. Der Zieleinlauf: überwältigend” In Frankfurt deden Spurters René van der Beek en Jacco Brink mee aan de Mainova Marathon.
Voor René van der Beek betekende het een nieuw PR; in 2.57.28 (!) passeerde hij de finish-streep. Jacco Brink liep tot de 28km ruim binnen een eindtijd van 3 uur; maar moest helaas na een val uitstappen. René van der Beek en Jacco Brink trainden naar een nieuw PR samen met trainings-genoot en voormalig Spurt-loper Jan Pullen. Jan finishte in PR van 2.44.
Volgens de Spurters was het een prachtig parcours, goede weersomstandigheden en stonden er veel enthousiaste toeschouwers aan de kant.
In eigen land werd er ook gelopen! Wieteke, Robert en Thijs Terlouw startten het weekend in Heerde op de 5-km Dallirun. Pascal van Zon waagde zich zaterdag aan de Posbanktrail ( 23 km) in Velp. Nadat Henny Berends vorige week nog mee had gedaan aan de Borkstuifzandrun, stond hij vandaag aan de start van de 10 km bij de Diepe Hel Holterbergloop. Spurters Mark Eggengoor en Eefke Meijerink waagden zich bij dezelfde loop aan de halve marathon; van Holten naar Nijverdal en retour. Het was een prachtig herfst-loop weekend!
 
WhatsApp Image 2019-10-27 at 18.40.54.jpegWhatsApp Image 2019-10-27 at 18.40.51.jpeg


Labels:
Categorie: Nieuws