MijnFysio Klepperstadloop 2019

Jul 04, 2019

The day after! Het was een zomerse loopweertje tijdens de 23e editie van de MijnFysio Klepperstadloop. Lopers uit Hardenberg en omgeving, een enkele uit de verdere omgeving, liepen de bekende wegwedstrijd uit de regio. Bij de MijnFysio-boog stond Running Speaker Herman Weening om de lopers het startsein te geven en hen hartelijk binnen te halen. De jongste talenten stonden te popelen om de 1km te volbrengen. Hidde, Kyan, Jurre en Jordy wisten samen met Thirza, Sofie, Saline, Fay, Liz en Yvonne de route op een heldhaftige manier af te leggen. Vervolgens zetten de talenten uit de groepen meisjes en jongens 12 en 15 jaar hun beste hardloopbeentje voor op de 2,5 km.
Jong en oud liepen onder het genot van een fijn avondzonnetje de 5 en 10km . Onderweg werden de lopers voorzien van een koele verfrissing door de vrijwilligers van Spurt'88. Lopers, sponsoren, organisatie, vrijwilligers: ieder een rol om dit evenement van de atletiekvereniging elk jaar weer tot een leuk en sportieve ervaring te maken!

Kijk hier voor de uitslagen https://uitslagen.nl/uitslag?id=2019070320448 en klik op de volgende link voor een eerste impressie van de helden van de MijnFysio Klepperstadloop. https://myalbum.com/album/MFT6oSNpvKzVLabels:
Categorie: