Spurters in Vriezenveen, Klazienaveen en Balkbrug

May 27, 2019

 

Jasmijn Lamberink van atletiekvereniging Spurt’88 besloot er een hardloopweekend van te maken: maar liefst twee keer verscheen ze aan de start bij een hardloopwedstrijd. En niet onverdienstelijk. Vrijdag liep ze mee aan de Twenterand Run in Vriezenveen. Over de 2,5 km deed ze 10.21 min, wat goed was voor de 3de plaats. Bij het Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen de volgende dag won ze echter de wedstrijd over 2 km in een tijd van 7.19 min.

Ook Henk Oldehinkel deed mee aan dit festijn op het onderdeel de halve marathon. Nog maar net hersteld van de Hardenberg City-run, een week eerder, zette hij hier een prima tijd neer van 1.37 uur. Geen podiumplek, maar wel een prima prestatie.

Nora Assink, Anneke Muis, Rozemarijn Harlaar en Laura Timmerman stonden zondag aan de start van de 5 en de 10 km bij de Koggel Run in Balkbrug. De 4 toppers liepen de mooie route rondom Balkbrug. Nora Assink stond heeft hierbij de eerste tijd gelopen! Zij finishte in 20.46.  Ook Rozemarijn en Laura wisten een plekje op het podium in te nemen.  De 3 toppers op de 10 liepen de afstand in resp. 46.25, 47.06 en 55.34.

Kijk voor foto’s van deze run op https://photos.google.com/share/AF1QipMgiYd2HsgwDUG7ZDZB_wLzuP5LGPuvvc8jQz6V9qXVkhQbT40UnWFn2PGD3Hhwzg?key=WnNQSEZyeHVDX0NPa3JpX0JMdmgycnJIOWpQM1FRLabels:
Categorie: