Spurt-atletiekers Huwaidah, Thijs en Jasmijn in de prijzen

May 02, 2019

Huwaidah Haruna en Thijs Terlouw hebben eerder deze maand meegedaan aan de Paaswedstrijd in Amersfoort. Met hele goede  prestaties. Thijs kwam uit op de 800 meter, die hij liep in 2:09,48. Een mooie tijd, goed voor een tweede plaats in zijn  leeftijdscategorie Jongens Junior A.

Huwaidah startte op meerdere loopnummers in de categorie meisjes junior D. Op de 60 meter en de 60 meter horden werd ze achtste en zevende. Ze liep ook de 100 meter, en daar kwam ze echt goed uit de verf. Ze mocht bij de prijsuitreiking  plaatsnemen op het hoogste trapje en de eerste prijs in ontvangst nemen, die ze had verdiend met haar tijd van 13.81. Een super prestatie!

 

Ook Jasmijn Lamberink was erg productief. Zij liep afgelopen week in Lutten en in Hoge Hexel . In Lutten rende ze even naar de 1e plaats bij de meisjes. Bij de Oranjeloop in Hoge Hexel startte ze maar liefst twee keer, en werd op beide afstanden tweede  Op de 1 mijl bij de meisjes 12, in 6.37 en  op de 2 mijl bij de Dames in 14.40. De organisatie had voor de winnaars van de 2 mijl flessen wijn klaar staan maar aangezien Jasmijn nog ver onder de 18 jaar is hebben zij dit maar snel aangepast. Zij kreeg een enveloppe met inhoud. Erg attent van de organisatie.
Geen wijn voor Jasmijn

 

Spurt88 is meer dan een hardloopvereniging, het is een atletiekvereniging. De atletiekbeoefenaars treden wat minder in de schijnwerpers dan de –lange afstand-hardlopers, die in grote groepen of alleen veelal langs de Hardenbergse wegen hun trainingskilometers draaien.

De atletiekers, en dat is bij Spurt alleen de jeugd, beoefenen hun sport op de baan, lopen daar hun korte en lange afstanden op de baan, rennen over horden, springen hoog en ver, stoten met kogels en werpen met speer en discus. Dus naast snelheid oefenen zij ook kracht en techniek. Een heel mooie en veelzijdige sport dus, waar echter maar weinig mensen oog voor hebben. Daarom is Spurt er trots op dat er met enige regelmaat mooie prestaties van haar leden te melden zijn.Labels:
Categorie: