Jasmijn blijft maar lopen en wint twee keer

May 13, 2019

Jasmijn Lamberink heeft zaterdag opnieuw 2 hardloopwedstrijden gelopen. Aan het begin van de middag liep ze de 5e Dorp met Vaartloop in Nieuw Amsterdam. Daar werd ze, bij de meisjes natuurlijk, 1e op de 1 km. Ze mocht een waardebon in ontvangst nemen en verzilveren in het dorp.
Vervolgens werd doorgereden naar Gieten in Noord Drenthe. Hier deed Jasmijn voor de derde keer mee aan de Run van Gieten, een Loop die haar goed ligt. In 2017 wist ze hier al gelijk te winnen. In 2018 werd ze 3e en nu werd ze in een loop van 2.400 meter opnieuw 1e, in een keurige tijd van 10.09. De prima weersomstandigheden werkten mee, maar dat voordeel hadden alle deelnemers.. Op het grote podium in Gieten werd zij gehuldigd en mocht ze de beker in ontvangst nemen en ook nog een prachtige stalen sportfles met inscriptie. Bovendien werd er voor het behalen van de 1e plek ook nog een elektrische tandenborstel uitgereikt, zodat ze bij een volgende wedstrijd nog stralender kan lachen.
Als je dubbele inspanning zo mooi beloond wordt kun je wel spreken van een zeer geslaagde middag hardlopen. 

Zaterdag was er ook de eerste Medaillewedstrijd, voor de atletiek-jeugd, in Eibergen. Een hele delegatie jeugd Spurters hebben hieraan meegedaan, met hele mooie prestaties! De meisjes junioren D hebben allemaal een pr op hoogspringen behaald.
Helaas viel onze club net buiten de prijzen, maar toch een een 4e plek voor Huwaidah Haruna en Hidde de Jonge op de meerkamp. De deelnemers kunnen tevreden terugkijken op een sportieve en gezellige dag. Klik voor alle uitslagen van onze jeugdleden hier.


Marieke Welleweerd, Huwaidah Haruna en Julia Eggengoor bereiden zich voor op de start.Labels:
Categorie: