Ultieme uitdagers volbrengen ultieme testloop

Apr 24, 2019

Woensdagavond liepen de leden van AV Spurt 88 die in januari de Ultieme Uitdaging aangingen voor het eerst de 5 kilometer op het parcours van de City Run. Samen met nog een aantal andere leden van Spurt,  wat familie en vrienden van die leden hebben zij allen de afstand met groot succes volbracht. In totaal waren liefst 32 lopers onderweg.
De Ultieme Uitdaging is in januari begonnen met 16 lopers. Daar is nu nog een groep van 10 lopers van over, die dusdanig de smaak te pakken hebben dat ze ook na de City Run willen blijven lopen. Een mooi succes voor trainer Luuk Espeldoorn.

Op 18 mei gaan deze nieuwe lopers de afstand nog eens afleggen, tijdens de 15e Vrieling Hardenberg City Run. Die Ultieme Uitdaging zien ze na deze succesvolle testloop met het volste vertrouwen tegemoet.

 

Testloop Ultieme Uitdaging 2019Labels:
Categorie: