Sportveldbeheerder blij met Josta

Apr 15, 2019

Het leven van de beheerder van ons sportveld, Rolf Veneman, is vanaf vandaag een heel stuk makkelijker. En dat van de vrijwilligers die helpen om de atletiekbaan schoon te houden trouwens ook. Dat hebben we allemaal te danken aan Johan Stam,  de eigenaar van Josta aan de Ommerweg.

Josta heeft een wied-eg gesponsord, die zal worden gebruikt om het hardnekkige gras en onkruid in de zandbak van het kogelstoten eronder te houden. Dat is heel goed nieuws, dat weet iedereen die wel eens heeft meegewerkt aan het schoonhouden van die zandbak.

Dat schoonhouden gaat met de wied-eg van Josta, een stuk makkelijker, en het is veel leuker werk. Natuurlijk moet je er wel de quad van Rolf voorzetten.

 

De wied-eg is vandaag overgedragen aan Rolf. Josta bedankt!

Wil je meer weten over Josta en zijn tuinmachines, kijk dan op www.jstam.nl

.Labels:
Categorie: