Spurter Nora rent naar 1e plaats!

Mar 31, 2019

Tijdens de 4e AVT Lageveldloop in Wierden heeft Nora Assink zich van haar beste kant laten zien. In haar categorie werd ze met overmacht eerste over de 2500 meter en had daar slechts 10 minuten en 35 seconden voor nodig.
In Diever deden Henk Oldehinkel en Roel Otten mee aan de Drents Friese Wold-marathon. Zij waagden zich aan de halve marathon-editie en presteerden prima met tijden van resp. 01:40:47 en 01:51:03.
Qua afstand deed Stefan van Faassen er nog een schepje bovenop: Bij de Cretes de Spa in Belgie moest hij maar liefst een afstand overbruggen van 55 km, waarbij 2000 hoogtemeters het parcours verzwaarden. Deze trail loopt, zoals de naam al doet verraden, door het fraaie, bosrijke en heuvelachtige gebied rond Spa. Stefan had 6:13 uur hardlopen op zijn klokje staan om deze tocht te volbrengen.
Een weekend met mooie resultaten op hardloopgebied.Labels:
Categorie: