Thijmen wint crosscompetitie!!

Feb 19, 2019

 Onder het genot van een prachtige zon, liep Thijmen Lamberink een 2e tijd op de 1750m, Voor Jasmijn was op dezelfde afstand 3e plek met een mooie tijd van 7min39! Naast deze jeugdleden deden ook senioren Spurters mee aan de afstanden van 5 en 10 km. Met dit weer was het genieten!
De ACO Van Elderen crossloop is een cross die georganiseerd wordt door atletiekvereniging ACO Van Elderen uit Ommen en onderdeel uitmaakt van de ‘Prins Sport’-Vechtdalcrosscompetitie. Het was dan ook vandaag de 4e en finale loop van de Prins Sport-Vechtdalcrosscompetitie. Thijmen heeft het zo goed gedaan dat hij de winnaar werd in zijn categorie!! Super gedaan Thijmen. Zus Jasmijn is in haar categorie meisjes jeugd tot en met 12 jaar als 4e geëindigd.

Spurter Herman Weening week uit naar het Noorden, in Emmen deed hij mee aan de Rietplasrun. De hardloopwedstrijd heeft het karakter van een veldloop en voert de deelnemers over een mooi parcours van zand, grasland heuvels en strand.

Thijmen Lamberink

Thijmen was zeer tevreden met het winnen van de Vechtdalcrosscompetitie.Labels:
Categorie: