Huwaidah Haruna springt ver!

Jan 20, 2019

Huwaidah Haruna van Spurt 88 deed zaterdag 19 januari mee aan de nationale indoorwedstrijd junioren CD in Apeldoorn. Ze sprong 4,31m en werd hiermee 4e op het onderdeel verspringen. Ze liep in 8,80 sec de finale en kwam op de 6e plek op de 60 meter sprint. Huwaidah vertelt; ‘Het stadion was erg groot. Er moest ook veel gewacht worden tussen de kwalificaties, halve finale en finale wedstrijden door. Het ging heel officieel met een opwarmruimte waar je kon rekken en inlopen. HuwaidahOok was er een callroom waar ik me een half uur van te voren moest melden. Vanuit de callroom kwam je met een trap op het wedstrijdterrein waar alleen de atleten en scheidsrechters werden toegelaten. Ik had niet verwacht dat ik bij beide onderdelen, zowel ver en sprint, tot in de finale zou komen! Ik vind het heel bijzonder om mee te maken en ik vind het heel leuk dat ik mee mocht doen.’Labels:
Categorie: