Nog even aandacht voor...Valencia

Nov 15, 2018

Hallo Spurters;

Ga jij óók mee?

Tijdens het 30 jarig jubileum feest van Spurt’88, werd er natuurlijk over hardlopen gekletst, en zo ging het gesprek o.a. ook over de geslaagde marathon reizen waar atleten van Spurt’88 de laatste jaren gelopen hebben, en samen heen zijn geweest.

Na: Berlijn (2015) en Frankfurt (2017) en niet te vergeten Enschede (2018). Het waren prachtige marathon weekends, waar nog vaak aan terug gedacht wordt.

Zo ontstond het idee om nog een keertje met Spurt atleten, ergens een marathon te gaan lopen.
Het is dus de Valencia Marathon van December 2019 geworden.
Exacte datum volgt z.s.m. Deze is bekend als editie 2018 gelopen is.

Globaal zal de reis er als volgt gaan uitzien:
Het is de bedoeling om op Vrijdag morgen vanuit Hardenberg met de trein naar Schiphol te reizen, en dan met het vliegtuig naar Valencia te gaan, Op Zondag de Marathon lopen, en Maandag middag vertrekken we weer naar Hardenberg.

Hotel nabij de start/finish van de Valencia Marathon.

Met de kennis van nu zal deze reis (ongeveer)* €400.- per persoon bedragen.
Het exacte bedrag is nog niet bekend, het zou eventueel kunnen dat het ietsje duurder OF ietsje goedkoper wordt.

Dit is exclusief startbewijs. (maar voor de snelle beslissers: een startbewijs kost €45.-) Als jij interesse hebt om óók deze marathon te gaan lopen, dan is er de mogelijkheid om eventueel je partner mee te nemen.

Deze betaalt dan dus ook (ongeveer) €400.- Er hebben zich al meerdere atleten opgegeven, MAAR als jij óók interesse hebt om mee te gaan, dan graag uiterlijk 1 December 2018 een E-mail sturen naar: emeilink5@hotmail.com Vermeld dan jou naam zoals die in jou paspoort of ID bewijs staat, adres, postcode, woonplaats.

Gaat jou partner ook mee? Dan ook zijn/haar gegevens vermelden.

Ja; “we” weten het: “we” zijn er een jaar van te voren al mee bezig, maar het is de bedoeling om een hotel nabij start/finish te reserveren, en aangezien er zo’n 22.000 lopers deze marathon gaan lopen, en degene die een hotel zoeken willen allemaal vlakbij start/finish reserveren, dus vandaar.

Sportieve groet;

Egbert en Roel.Labels:
Categorie: