Midnight Walk 14 december OPROEP

Nov 22, 2018

Aan de leden, jeugdleden en hun ouders

 

Vrijdagavond 14 december is weer een Midnightwalk (MNW). Deze keer loopt de route over onze atletiekbaan. Dat is natuurlijk alleen maar interessant als er ook wat activiteiten zijn, zoals een looptraining en ook wat technische onderdelen. Henk van Duuren en JanHendrik Tuin gaan zorgen voor de invulling van die activiteiten. Daarom bij dezen het verzoek aan iedereen om gehoor te geven aan hun verzoek om mee te werken. Dat geldt ook voor de jeugdleden. De  MNW zal tussen 19.30 en 21.00 uur onze baan bezoeken. Spurt zorgt voor iets te eten en te drinken.

Als er voldoende leden mee doen kan er tussentijds ook wat gewisseld worden, daarom hopen we dat iedereen bereid is mee te doen en een goede indruk te maken bij de MNW-deelnemers.

 

Met vriendelijke groeten,

Gerard Markhorst

PR commissie Spurt88Labels:
Categorie: