Laatste info over N34 Loop

Nov 06, 2018

Belangrijke informatie voor de lopers! Lees het onderstaande goed door, want er is het een en ander veranderd.
De veranderingen waren noodzakelijk in verband met de grote belangstelling, niet alleen voor de N34 Loop maar ook voor de andere activiteiten rond de opening van de nieuwe weg.

Wat je moet weten:
1. Er worden foto’s gemaakt van het evenement en de lopers. Zie s.v.p. de uitleg over Privacy onderaan de pagina.
2. De lopers verzamelen in Gramsbergen bij de Anerhof (Marsweg 6, 7784 DA Ane). Daar is voldoende plaats om je auto of fiets te parkeren.
3. In de Anerhof kun je vanaf 10.15 uur tot 11.00 uur je startnummer en chip ophalen. Mocht je onverwacht niet kunnen deelnemen laat het ons zsm weten via pr@spurt88.nl zodat wij iemand anders blij kunnen maken.
4. Bij de Anerhof is een bewaakte garderobe en er zijn toiletten.
5. De Anerhof zal je ook graag een consumptie tegen betaling serveren.
6. Van de Anerhof naar de start moet je nog ruim een kilometer te lopen. Mooie warming up!
7. De hele groep van 400 deelnemers start in één keer. Je hoeft niet te dringen om vooraan te staan want jouw tijd begint pas te lopen bij het passeren van de startlijn. Zelfs als je als laatste start kun je nog winnen.
8. De start is om 11.30 uur.
9. Houd rechts, blijf in ieder geval rechts van de groene streep. Op de andere weghelft wordt gefietst!
10. Na de finish wordt de chip weer ingenomen. Er zijn vrijwilligers die de chip van je schoen knippen.
11. Je krijgt na de finish een bidon met drinken van Sportvoedingwebshop
12. Van 12.30 uur tot 13.30 uur rijden er bussen om de lopers weer naar de Anerhof tre brengen.
13. Er zijn prijzen voor de snelste mannen en vrouwen in de categorieën
- tot 35 jaar
- 35+
- 50+
14. De prijsuitreiking is om 12:15uur in het finish gebied. De prijswinnaars dienen zelf hun prijs af te halen (prijzen worden niet nagestuurd).
15. Voor alle deelnemers is er een blijvend en tastbaar aandenken.

Veel plezier bij de N34 Loop!

Privacy. Er worden foto’s gemaakt van het evenement en de lopers. Deze foto’s worden gebruikt door Spurt88 om de sfeer van het evenement te schetsen en om de vereniging te promoten, en omdat veel lopers het leuk vinden om een foto als aandenken aan deze loop te hebben . Spurt88 doet dit door enkele foto’s te plaatsen bij het verslag van het evenement in de pers, en door plaatsing op de website.
De foto’s zullen ook te vinden zijn in een online album, zodat je ook zelf je foto kunt downloaden. De betreffende link kun je t.z.t. vinden op onze website www.spurt88.nl.
Spurt88 zal de foto’s niet gebruiken voor commerciële doeleinden, noch de foto’s aan anderen verkopen of aan anderen toestemming geven de foto’s commercieel te gebruiken. Ook de fotografen zullen aan deze richtlijn gebonden zijn.
Als je er bezwaar tegen hebt dat je foto gepubliceerd wordt, verzoeken wij je om dat te melden bij het ophalen van je startnummer..

 Labels:
Categorie: