Wim Ramaker pakt brons op marathon in Leek

Oct 07, 2018

Op een zonovergoten parcours wist Spurt’88 atleet Wim Ramaker een prachtige derde plek te veroveren op de Marathon in Leek.

Zaterdag 6 oktober konden hardlopers op diverse afstanden starten. De Westerkwartier Marathon is een sportief evenement georganiseerd door de vier Westerkwartiergemeenten: Leek, Zuidhorn, Grootegast en Marum. Deze gemeenten fuseren per 1 januari 2019 en willen met dit evenement een letterlijke verbinding aanbrengen tussen de inwoners van deze gemeenten. Door de hoge temperatuur werd het een loodzware marathon. Vanaf 33 km werd het erg zwaar en was het stuivertje wisselen om de ereplaatsen aldus Ramaker die zeer content was met zijn derde plek.

Clubkampioenschappen AV Spurt’88, Twenterand, Salland, ACO en Atletics

Zaterdag 6 oktober organiseerde de atletiekvereniging AV Spurt’88 uit Hardenberg de clubkampioenschappen met vier andere atletiekverenigingen uit deze regio. Er werd uitstekend gepresteerd door de spurtatleten. Hidde de Jonge werd tweede de bij de jongens pupil mini meerkamp. Thijs Dorgelo behaalde een derde plaats bij de jongens Pupil B meerkamp. Giel Wachtmeester werd derde bij de jongs Pupil C meerkamp. Een eerste plek was er voor Huwaidah Haruna bij de meisjes Pupil A meerkamp. Nora Assink werd eerste bij de meisjes junior D op de 3 km. Thijs Terlouw pakte een eerste plek op de 3 km bij de jongens junior A. Ben Smit werd tweede op de 5 km bij de masters mannen en het estafette team van Spurt’88 werd tweede.

Klik hier voor overige uitslagen tijden en punten.

IMG_9127 (002).JPG

IMG_9210.JPG

DSC07499.jpg

 DSC07476.jpg 

DSC07489.jpg

DSC07451.jpg

 Labels:
Categorie: