Podiumplaatsen Diepe Hel Holterbergloop

Oct 29, 2018

Op een zonovergoten frisse herfstdag liep Eefke Meijerink de halve marathon van Nijverdal, via Holten terug naar Nijverdal. Eefke heeft in haar categorie een derde plek behaald met een strakke tijd van 1:45. Eefke staat bij Spurt'88 bekend om haar mooie constante manier van lopen. Roelof Hutten deed tevens mee aan de halve marathon. De zon deed hem goed; met een tijd van 1:33.33 finishte hij in Nijverdal. Jos Warrink heeft tevens de halve marathon getrotseerd en finishte met een mooie 1:41. Spurters Henny Berends en Jessica Hendriks kozen voor de Hemink 10 km route en hebben de 31e  editie van de Diepe Hel Holterbergloop ruim binnen het uur afgerond. Henny weet elke keer weer de mooie looproutes te vinden, de week ervoor liep hij de Boszichtrun in Beilen.

Na de aankondiging van Spurter Herman Weening vertrokken de lopers vanuit het centrum met muziek en theater richting de  stilte van de  Nijverdalse Berg. De lopers konden genieten van de  rust van de mooie Sallandse Heuvelrug, die in deze tijd van het jaar een mooi pallet van kleuren laat zien. Om vervolgens weer terug te keren voor een gezellig ontvangst in Nijverdal.

Eefke en Roelof; gefeliciteerd!

In het mooie Dwingeloo hebben op zaterdag 27 oktober Roel Otten en Wim Ramaker meegedaan aan de AVD Cross. Roel koos voor de 15 km en heeft deze met een 5e plek afgesloten in een tijd van 1:11. Wim heeft de 2e Prestatieloop gelopen in een tijd van 1:27

 

PA270749.JPGLabels:
Categorie: