Schoonmaak, onderhoud en feesten

Sep 12, 2018

 

 

Spurt88 heeft een fantastische atletiekbaan met alles erop en eraan, en een fraai clubgebouw. Dat is fijn voor de Spurt-atleten, maar het schept ook verplichtingen. Die mooie Spurt-accommodatie moet, net als de Spurt-leden, in goede conditie gehouden worden. Voor de conditie van de Spurt-leden heeft Spurt88 een aantal gemotiveerde trainers. Maar om de vereniging en de accommodatie in goede conditie te houden heeft Spurt gemotiveerde leden nodig. Spurt kan daarvoor niet allemaal professionele schoonmakers inhuren. We willen immers ook de contributie nog betaalbaar houden. Daarom heeft Spurt de hulp van de leden nodig. Voor het onderhoud, maar ook om andere zaken binnen Spurt te regelen. In deze bijdrage een paar voorbeelden.

 

Schoonmaak en onderhoud.

Freek en Henk hebben de taak op zich genomen om het materiaalonderhoud en de opslag in goede banen te leiden. Natuurlijk is het de bedoeling dat de gebruikers van het materiaal er voor zorgen dat Freek en Henk er niet zoveel werk  mee hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rolf Veneman houdt de atletiekbaan in goede conditie en zorgt dat die er netjes bij ligt. Daar is hij elke week druk mee. Maar een paar keer per jaar kan hij wel wat hulp gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De fraaie beplanting rond het Spurt-gebouw word verzorgd door Annelotte, dochter van Rolf.

 

Op vrijwilligersdagen worden door leden van Spurt88 de puntjes op de i gezet, Rolf weet precies waar nog wat extra aandacht nodig is.

 

Wedstrijden

Spurt88 organiseert zelf al sinds jaren de Klepperstadloop en de Oldemeijercross. Maar wie doet dat nou precies? Hieronder de gezichten die daar bij horen:

Klepperstadloop 

 

 

            

 

 

 

Oldemeijer cross

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Commissies  

Er zijn meerdere commissies binnen Spurt actief, met verschillende taken. Op dit moment is de belangrijkste de feestcommissie, die al maandenlang bezig is geweest om voor het 30 jarig jubileum een spetterend feest voor te bereiden.  

Jij komt toch ook?.                                

 Labels:
Categorie: