Onderhoud baan 22 sept! Samen kunnen we het!

Sep 07, 2018

Onderwerp: vrijwilligersochtend onderhoud atletiekaccommodatie

 

Beste leden,

Op zaterdag 6 oktober worden de clubkampioenschappen van Twenterand, Salland, Aco, Atletics en Spurt’88 gehouden op onze atletiekaccommodatie. Spurt’88 is verantwoordelijk voor de organisatie van dit evenement. We willen onze gasten op gepaste wijze ontvangen en daarbij hoort een optimaal geprepareerde atletiekbaan bij. Daarvoor is een schoonmaakbeurt gewenst en we vragen hierbij de hulp van onze leden.  Dat betekent onkruid verwijderen, harken, spitten, poetsen, boenen e.d., kortom lekker actief en nuttig bezig zijn. Er is een ploeg van ca 20 mensen nodig om alles in één ochtend netjes te krijgen. Kun je slechts een uurtje of niet de gehele ochtend? Ook dan ben je van harte welkom! Vanzelfsprekend wordt er gezorgd voor een drankje en een hapje in de pauze.

De vrijwilligers dag is gepland op zaterdagmorgen 22 september van 9.00 u. – 12.00 u.

Je kunt je opgeven door, onder vermelding van schoonmaak atletiekbaan, je naam, je emailadres of je telefoonnummer en dit door te geven via pr@spurt88.nl. Je kunt je ook aanmelden door het formulier, dat in de toestellenberging ligt, in te vullen.

We rekenen op jullie, want AV Spurt’88 dat zijn we samen.

 

Met sportieve groet namens het bestuur,

 

Haico Eggengoor,

Voorzitter.

 

 

 Labels:
Categorie: