Klepperstadloop

Jul 05, 2018

MijnFysio Klepperstadloop    
Gisteren werd voor de 22e keer de Klepperstadloop georganiseerd.  Onder tropische omstandigheden stonden gisteren bijna 300 lopers aan de start van de diverse afstanden, ongeveer evenveel als vorig jaar. Door de warmte werd er gretig gebruik gemaakt van de diverse waterposten langs het parcours.

Parcoursrecords en podiumplaatsen
Nadat vorig jaar een nieuw parcours was uitgezet sneuvelde dit jaar 2 parcoursrecords, namelijk op de 5 en 10 km. Lianne van de Belt uit Groningen (17.54min) en William van Eeken (34.26min) uit Wielen wisten het parcoursrecord aan te scherpen.  Naast deze 2 atleten wisten nog 5 Spurters het podium te behalen op diverse afstanden, namelijk: Thijmen Lamberink, Hidde de Jonge, Jasmijn Lamberink, Herjan Gerrits en Marleen Herbert.

De organisatie van de Klepperstadloop kan terugkijken op een geslaagd evenement. Volgend jaar zal de MijnFysio Klepperstadloop plaatsvinden op woensdag 3 juli  2019.Labels:
Categorie: