Ramakertjes zeer vlijtig

Jun 03, 2018

Woensdag 30 mei werd de populaire Station tot Station Loop georganiseerd, 10 mijl van  Ommen naar Dalfsen over een prachtig parcours. Vanuit Spurt’88 hadden zich maar liefst 24 lopers ingeschreven. René Ramaker bleek de snelste van het hele stel,  hij had nét iets meer dan een uur nodig en finishte in 1 uur en 31 seconden. René werd daarmee 3e in de rubriek heren senioren. Bij de Spurt-dames was Henrieke Ramaker de snelste. Zij liep de 10 Engelse mijl in 1.08.58. In de categorie Dames senioren was dat goed voor eveneens een 3e plaats.

Blijkbaar hadden de Ramakers nog wat energie over, want twee dagen later stonden zij alweer aan de start van de Twenterandrun in Vriezenveen. Ze hadden nog genoeg puf over om op de 5 kilometer ook vooraan mee te doen. In 17 minuten precies rende René  naar de finish, wat helaas niet goed genoeg was voor een plaats op het podium .  Maar Henrieke liep bij de dames zomaar naar het hoogste trapje in 18.42. Daarna was er even tijd om verdiend  uit te rusten.Labels:
Categorie: