Traditionele Reestdaltocht geslaagd

Apr 29, 2018

Spurtatleet Henny Berends organiseerde afgelopen zaterdagmorgen weer de traditionele Reestdaltocht en daar deden ook een aantal Spurters aan mee.

Reestdalloop

Ieder jaar vanaf een andere locatie, telkens andere korte en lange route, maar altijd kriskras aan weerszijden van het mooie grensriviertje de Reest, door oeroude buurtschappen, vennen, heidevelden en bossen. Na een welkom op het mooiste zwembad van Nederland, het Heuveltjesbosbad, een uitleg en warming-up trokken de sporters erop uit voor 7 of 11 kilometer, voor 80% onverhard, hier en daar glooiend, maar puur genietend van de mooie omgeving zonder tijdsdruk. Na de tocht vervolgde Egbert Meilink zijn loop terug naar Hardenberg, niet omdat hij met Gerda niet mee terug mocht rijden, maar voor zijn marathon van Stockholm-voorbereiding. Al met al doen lopers in Balkbrug mee met een wisselend doel, of voor een aanstaande wedstrijd, of puur ergens anders lopen. De volgende duurloop is op 10 november vanaf Molen de Star.Labels:
Categorie: