Bert Busman klaplopend in Stadskanaal.

Apr 02, 2018

Klaplopen betekent werkschuw rondlopen of op andermans beurs teren. Maar daarvan kun je Bert Busman niet betichten, Je kunt er gerust van uitgaan dat hij zelf zijn reiskosten en inschrijfgeld heet betaald. Het is ook zeker dat hij de tweede Paasdag  niet in ledigheid heeft doorgebracht. Integendeel, hij  kan met voldoening terugkijken op zijn deelname aan de Klap tot Klaploop in Stadskanaal, waar hij heeft deelgenomen aan de loop over 10 kilometer. Hij heeft die afstand afgelegd in een heel snelle 40 minuten en 9 seconden, waarmee bij de 50-jarige mannen op de tweede plaats eindigde.
Bert was in gezelschap van Herman Weening, die dezelfde afstand liep  bij de mannen van 55. Ook Herman siert het dat hij deze vrije dag op een voor hardlopers nuttige wijze heeft besteed.Labels:
Categorie: