Spurters aan de start in Meppel, Stuifzand en Amsterdam

Oct 15, 2017

Halve Marathon Meppel

3 Spurters waren afgelopen zaterdag klaar voor de 30e Reestrun te Meppel. Wim Ramaker was de snelste spurter en finishte in een mooie tijd als 8e bij de mannen 40 in 1.31.28. Ben Smith en Arjan Lamberink stonden ook aan de start. Ben finishte als 11e in 1.36.22 en Arjan als 35e in 1.52.06.

Stuifzand

Spurter Hennie Berends had de korte afstand uitgekozen in Stuifzand. Hij finishte op de 5km in 25.06 en werd daarmee 7e in zijn categorie.


Amsterdam Marathon


Vandaag werd de 42e editie van de Amsterdam Marathon georganiseerd. Een aantal spurters hadden zich opgegeven voor de halve marathon. René van Beek was de snelste spurter. Ondanks de zomerse omstandigheden finishte hij in een mooie tijd samen met Jan Pullen in 1.32.36. Naast René deden ook spurters Ronald Ardesch (1.50.59) en Robert en Peter Kuiper mee. Robert finishte in een tijd van 1.58.24 en Peter in 2.03.27.

Zaterdag 21 oktober Oldemeijecross

Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor de Oldemeijercross. Doe ook mee aan één of meerdere onderdelen van deze mooie Spurt cross. Voor-inschrijven voor de 1,5km, 3, 6 of 9km kan nog tot en met 18 oktober via inschrijven.nl. Na-inschrijven is nog mogelijk tot 30min voor de start van de afstand. De Oldemeijercross is ook dit jaar weer onderdeel van de Vechtdal Cross competitie.Labels:
Categorie: Nieuws