Druk hardloopweekend voor spurters

Jun 11, 2017

Afgelopen weekend kon er door de atleten van Spurt’88 aan diverse hardloopwedstrijden worden deelgenomen. Ondanks de warme weersomstandigheden werden er door de Spurt atleten uitstekende prestaties neergezet.

Rijsserbergloop
In Rijssen werd deelgenomen aan de 29e Rijsserbergloop. Uiteraard is de befaamde beklimming van de Rijsserberg het zware element in deze populaire wedstrijd. Roelof Hutten liet zien dat hij zijn uitstekende vorm wederom verzilverd zag in een podiumplaats. Hij finishte als eerste bij de heren 60+ in een tijd van 41.07.

Zomeravondcup Albergen
Ineke Nawijn stond aan de start in Albergen. Op een uitdagende gedeeltelijk onverhard parcours wist zij knap als tweede bij de V40+ te finishen op de 5 km in een tijd van 23.40.

Scania Halve Marathon Zwolle
In Zwolle werd door een groot aantal lange afstand lopers van Spurt’88 deelgenomen aan de halve Marathon van Zwolle. Een fantastische sfeer was de algemene reactie van de Spurters. Onder warme weersomstandigheden werden toch uitstekende tijden genoteerd.
Jan Pullen was wederom de snelste Spurt atleet. Hij finishte in een tijd van 1.20.28. Vermeldenswaard is dat hij met deze tijd als 39e overall in het totale deelnemersveld van meer dan 3400 lopers finishte.

Voor uitslagen overige deelnemers zie www.uitslagen.nlLabels:
Categorie: