MijnFysio Klepperstadloop

May 22, 2017

Op woensdag 5 juli 2017 wordt op een geheel nieuw parcours de 21ste editie van de Mijnfysio Klepperstadloop georganiseerd. Na maandenlange voorbereidingen en in overleg met diverse betrokkenen zullen vele hardlopers kunnen genieten van een het nieuwe parcours door het “oudere “deel van Hardenberg.


De start en finish van het nieuwe parcours is nabij sporthal de Meet,hier kan NIET geparkeerd worden,wel is er parkeergelegenheid onder het gemeentehuis( na 18.00 uur gratis).Na de start op de Karel Doormanlaan gaan de lopers via de – Piet Heinstraat – Burg.Schuitestraat-J. van Speykstraat-M.de Ruyterstraat-M.Trompstraat-Beatrixstraat-Lage Gaardenstraat-Gramsbergerweg-oversteek Stationstraat-Stationsdwarsstraat-J.van Speykstraat-Karel Doormanlaan.Vanaf 17.00 uur tot ca. 22.00 uur worden een aantal straten afgesloten voor het verkeer.

Met de vernieuwde opzet wil de organisatie een aantrekkelijk en veilig parcours bieden voor alle lopers en zorgen voor sfeer en beleving voor deelnemers en de bezoekers in Hardenberg.

De Mijnfysio Klepperstadloop wordt mede mogelijk gemaakt door : de 5 km AD&M administratie en belastingadvies en de 10 km J.Veltink bestratingen.

Kijk voor meer informatie op:

https://www.spurt88.nl/wed/klepperstadloop/Labels:
Categorie: