Ineke en de Paashaasloop

Apr 17, 2017

Zaterdag begon Spurt’88 het Paasweekend met de Paashaasloop voor haar leden en sponsoren. Zo’n 50 deelnemers maakten van de gelegenheid gebruik om elkaar te ontmoeten en gezellig en lekker sportief bezig te zijn.  Een mooie route voerde door de omgeving van de Oldemeijer, een van de favoriete trainingslocaties van veel Spurt’88 lopers. De deelnemers konden kiezen voor een rondje van 1 km of van 2,5 km. De jeugd rende de 1 km en de overige lopers konden  1 of meer rondes afleggen, met een maximum van 4. Na afloop was er een traktatie in de vorm van een chocolade paashaas voor de jeugd en voor iedereen was er drinken, en een gezonde versnapering in de vorm van een koek en fruit. De organisatoren en vrijwilligers, en ook de lopers van Spurt’88 kunnen tevreden zijn met dit  zeer geslaagde evenement onder zeer fraaie weersomstandigheden.

Maar niet alle Spurt-leden namen genoegen met een gezelligheidsloopje. Ineke Nawijn zocht de strijd op in Schoonoord. Zij startte op de 5 km van de Sleenerzandcross, die ze liep in 25.12.  Ook zij kon tevreden aan de Paasdagen beginnen, want het leverde haar een derde plek op.Paahaasloop 2017.jpgLabels:
Categorie: