Vrijwilligers gevraagd

Jan 09, 2017

Om de kosten voor onze organisatie gering te houden doen we een beroep op de leden. Twee maal per jaar houden we een vrijwilligersochtend van 8.45 u. tot 13.00 u. Hoofddoel is om de buitenboel in optimale staat te brengen. Dat betekent onkruid verwijderen, harken, spitten, poetsen, boenen e.d., kortom lekker actief en nuttig bezig zijn voor de vereniging. Er is een ploeg van 22 mensen per keer nodig om alles in één ochtend netjes te krijgen. Twee vrijwilligers doen de catering en de overige 20 werken in tweetallen aan een bepaald onderdeel van de atletiekaccommodatie, want samen gaat het prettiger en vlotter.  Vanzelfsprekend wordt er gezorgd voor een drankje en een hapje.

De vrijwilligersdagen zijn gepland op zaterdagmorgen 25 maart 2017 en zaterdagmorgen 16 september 2017. 

Je kunt je opgeven door, onder vermelding van vrijwilliger buitenonderhoud, je naam, je emailadres, je telefoonnummer en de door jou gekozen datum (data mag ook) door te geven via vrijwilliger@spurt88.nl . Je kunt je ook aanmelden door het formulier dat in de toestellenberging ligt in te vullen. 

We rekenen op jullie, want AV Spurt’88 dat zijn we samen.

 

Met sportieve groet namens het bestuur,

 

Haico Eggengoor,

 

Voorzitter.Labels:
Categorie: