Spurters trotseren kou

Jan 09, 2017

Mooie winterse omstandigheden bracht Michel Smit tot een nieuw PR tijdens de Woolderesloop in Hengelo. Hij verbeterde deze met 5 minuten en liep de 10 km in 44.05.

 In Egmond gingen Luuk Espeldoorn en Marieke van Dijk en Raymond Zwiers van start. Luuk liep de halve marathon in 1u48 min en Marieke eindigde op 2u09. De omstandigheden waren goed, het was ploegen en ploeteren door de duinen,

Astrid van Velden en Jan Groot zijn gestart bij de FLorijnwinterloop in Woudenberg. Jan liep de 11 km in 51.08 en Astrid eindigde 2e in haar klassement met een tijd van 48.22.

 

In Tromso, Noorwegen zijn Robert Kuiper en Ronald Ardesch zaterdag gestart met de Polar Night Half Marathon. De Polar Night Half Marathon is de grootste looprace in Noorwegen tijdens de winter. Er doen meer dan 1400 lopers mee uit meer dan 44 verschillende landen. Het wordt in de periode gehouden dat het prachtige Noorderlicht te zien is. De loop gaat over sneeuw en ijs. Robert Kuiper en Ronald Ardesch hebben als lopers van Spurt'88 meegedaan aan deze prachtige halve marathon. Labels:
Categorie: Nieuws