Word ook jurylid!


Hallo Spurters,

Om in de toekomst op de nieuwe atletiekbaan in Hardenberg de eerste atletiekwedstrijden te kunnen organiseren zijn er veel vrijwilligers nodig. Van een groot deel van deze vrijwilligers wordt verwacht dat ze een jurycursus hebben gevolgd. Begin 2014 wordt er in Nijverdal weer een jurycursus georganiseerd. Er hebben zich al een aantal mensen opgegeven. Maar er kunnen nog wat bij.

Wat de cursus inhoud wordt hieronder aangegeven

60. Jurylid Algemeen

De cursusstof omvat de taken van een jurylid, organisatie van de Atletiekunie, de onderdelen lopen, springen en werpen, in de praktijk.

De opzet van de cursus bestaat uit vier dagdelen (wat betekent twee zaterdagen of vier avonden). 80% van de cursus wordt in de praktijk uitgevoerd. De diverse onderwerpen binnen het jureren worden dan ook op de atletiekbaan of in een indoorhal behandeld.
Van de cursisten wordt verwacht dat ze voor aanvang van de cursus de lesstof, Reglementenkennis Jurylid Algemeen, tot zich hebben genomen. Dit is noodzakelijk om de cursus goed te kunnen volgen. Aan het einde van het vierde dagdeel wordt de cursus met een theorie-examen afgesloten.
Deelname vanaf het jaar dat het lid 16 jaar wordt.

Graag opgeven bij het volgende mailadres: alberthorsman@gmail.com

Met vermelding; naam, geb datum, tel nummer en E-mailadres

Met vriendelijk groet,

Hilbrand van de Belt