Vogels kijken


De trainingsgroepen van 19.00 u. op de woensdag met de trainers Laura en Henk hebben voor woensdag 25 mei het - vogels kijken - op het programma staan. Dit valt toevallig samen met de stations loop. Het bracht hen op het volgende idee:

- Vogels kijken - "Alternatieve stations loop"

Op woensdag 25 mei staat de lange, rustige duurloop op het programma, ook wel bekend als “vogels kijken”. Het valt samen met de alom bekende Stations loop. Die loop is in een mum vol geboekt. Wanhoop niet, want wij bieden jullie, in het kader van – Vogels kijken - een alternatieve Stations loop aan. We verzamelen ons op 25 mei om 19.00 u. bij het station van Hardenberg. Jullie ontvangen ter plekke een treinkaartje. Om 19.09 u. gaan we met de trein naar Mariënberg. Daar komen we om 19.15 u. aan en gaan dan lopend terug naar Hardenberg, een route van 11,24 km over landelijke wegen. Na afloop is er gelegenheid om te douchen in het clubgebouw en/of voor een drankje in de kantine.

Inschrijven kon tot uiterlijk maandag 23 mei 2016. Aan de loop zijn geen kosten verbonden. Voor lopers, die deze uitdaging niet kunnen of willen aangaan, is er de mogelijkheid om vanaf 19.00 u. vanaf de baan te trainen met een andere groep van onze vereniging vanaf de atletiekbaan.

Laura en Henk