Ultieme Uitdaging weer succes!


De Ultieme Uitdaging is maandag 9 februari weer gestart. Met maar liefst 65 starters is deze hardloopclinic van atletiekvereniging Spurt'88 ook voor de 10de keer een onveranderd succes.
De kracht ligt in het doel dat voor bijna iedereen bereikbaar is: de 5 km lopen tijdens de Vrieling Hardenberg City-run. Dit jaar vindt deze regionale top-wedstrijd plaats op vrijdag 1 mei.

De eerste bijeenkomst van alle nieuwbakken enthousiastelingen vond plaats in het Vechtdal College. De trainers van Spurt'88, Adri Deemter, Dianne Zijlstra, Lucinda Blom en Tilahun Hailu Breunesse stelden zich voor en informeerden de deelnemers over het verloop van de avond en het vervolg van de trainingen. Deze zullen stipt volgens een vooropgesteld schema volgen. Het nauwkeurig hanteren van deze opbouw voorkomt veel blessureleed en zorgt ervoor dat het doel gehaald kan worden.

Na het uitreiken van de veiligheidslampjes en -vesten werden de eerste passen gezet van wellicht vele. Er werd kennisgemaakt met de atletiekbaan en na enkele intervalloopjes was de eerste trainingsavond alweer voorbij.
De deelnemers kunnen maandag- en woensdagavond trainen bij Spurt'88 en van hen wordt verwacht dat ze 1x per week zelf de schoenen aantrekken. Op www.spurt88.nl kunt u het verloop van de clinic volgen.