Succesvolle start crossscompetitie


ccesvolle start spurters in Vechtdal Crosscompetitie 

In Vroomshoop ging afgelopen zaterdag de tweede editie van de  Run2day Vechtdal crosscompetitie van start. De Zandstuve bosloop is de eerste van zeven wedstrijden. Er kon worden deelgenomen aan diverse afstanden. De atleten van Spurt’88 waren talrijk aanwezig bij deze wedstrijd en presteerden meer dan uitstekend. Op de 1,5 km behaalde Thijs Terlouw een podiumplaats. Hij werd  knap eerste in een tijd van 5.14. Juan Oldehinkel werd tweede in 5.25. Op de vijf kilometer was er een eerste plaats bij de Masters voor Roelof Hutten, hij finishte in een tijd van 20.52. René Ramaker werd bij de senioren tweede op de 10 km met een tijd van 40.57. Kevin Timmerman finishte als derde in 43.36. Henk Oldehinkel noteerde een derde plaats bij de Masters in 47.39.  Bij de dames ging de winst naar Henrieke Ramaker in 48.06 en Marleen Herbert werd derde in 48.48.

Reest Run Halve Marathon Meppel
In Meppel werd deelgenomen aan de Halve Marathon. Op een fraai en snel parcours dat loopt door het prachtige Reestdal, finishte Egbert Meilink als beste Spurter. Het werd vijfde bij de heren 50+ in een knappe tijd van 1.30.34

Halve Marathon Eindhoven
In Eindhoven nam Spurtatleet Pascal van Zon deel aan de Halve Marathon. Pascal finishte in een uitstekende tijd van 1.26.51.

Zaterdag 15 oktober organiseert Spurt’88 de Oldemeijercross. Deze wedstrijd is onderdeel van de Run2day Vechtdal crosscompetitie. Op een nieuw en uitdagend parcours kan worden deelgenomen aan de 1, 3, 6 of 9 km. Inschrijven kan via www.oldemeijercross.nl.