Stand van zaken baan/onderkomen


We hebben de afgelopen weken eindelijk gebruik kunnen maken van een fantastische baan. Zoals aangegeven in de berichtgeving op de site van eind juli was dit stap 1. De volgende stap is het realiseren van het gebouw. Het gebouw bestaat eigenlijk uit twee delen. Ten eerste zijn er de basisvoorzieningen en ten tweede is er een kantine met toebehoren. Zoals we al hebben aangegeven vinden we het ontzettend belangrijk om naast fysiek ook financieel gezond te blijven. Dat maakt ook dat je de plannen moet bijstellen als ze niet meer in het huidige financiële plaatje passen.

De huidige stand van zaken is als volgt:

-We zullen nog steeds samen optrekken met de Beachvolleybal

-De gemeente zal binnen een half jaar de basisvoorzieningen neer zetten. Met basisvoorziening bedoelen we kleedkamers, toiletgroep, bergruimte.

-Op korte termijn (enkele weken) zal door de gemeente een noodvoorziening worden neergezet.

-De bouw zal in overleg met de gemeente plaatsvinden zodat we, indien financieel haalbaar, ook een kantine kunnen realiseren".

 

Het proces om stap 2 vlot af te ronden bevat een aantal horden.

Ten eerste: het afronden van de baan is in de laatste fase sneller gegaan dan gedacht dit had gevolgen voor aanvragen vergunningen gebouw en aanvraag NUTS bedrijven

Ten tweede: zijn er twee partijen die gebruik maken van het gebouw

Ten derde: de kantine moet door de verenigingen gerealiseerd worden en de basisvoorzieningen door de gemeente.

Wij hopen namens Spurt dat iedereen het geduld nog even kan opbrengen en dat we binnen een half jaar van tijdelijke voorziening naar een definitief onderkomen kunnen.

 

Met vriendelijke groet,

Hilbrand van de Belt