Topprestaties Spurters


Dit weekend werd ons getrakteerd op zonnig zomerweer en was het ook prima hardloopweer. Diverse Spurt’88-atleten deden mee aan diverse wedstrijden en niet zonder succes.

5e Zandstuve Bosloop, Vroomshoop

Tijdens deze wedstrijd op geheel onverhard parcours werden prima resultaten neergezet. Het was de laatste van een serie van 5 wedstrijden, waarna de balans opgemaakt kon worden van de competitie. Dennis Tempelman zette tijdens deze laatste run een tijd neer van 5.53 min over de 1.5 km en werd overall tweede in de competitie. Geke Tempelman behaalde dezelfde eindpositie, alleen dan op de 10 km. De laatste wedstrijd legde ze af in 53.47 en kwam daarbij achter Linda Breukelman, die eerste werd bij de vrouwen 35+ met 51.42. Manon Herbert viste helaas achter het net en werd 4e in haar categorie dames senioren met 45.11. Rene Ramaker scoorde dan weer wel. Met 38.04 raffelde hij de 10 km af en werd beloond met een eerste plaats. 44.55 was goed voor een 7de plaats voor Robert Terlouw. Succes was er ook voor William van Eeken. Hij werd 3e met tijd van18.09 op de 5 km.

Halve Marathon van Haren, Haren           

Een andere klasse-prestatie werd neergezet door Bert Buisman. Tussen honderden concurerende lopers werd hij zelfs 7e met een uitstekende tijd van 1.28.52 tijdens de halve marathon in Haren. Dit geaccidenteerde parcours voert door het schitterende Hondsruglandschap, het Noordlaarderbos en de Vijftig Bunder.