Spurters behalen podiumplaatsen


Spurters behalen podiumplaatsen

Aco van Elderen crosscompetitie
Zaterdag 16 december werd door diverse Spurtatleten deelgenomen aan de tweede ACO van Elderen Crossloop die deel uitmaakt van de Vechtdal crosscompetitie.

 Op de vijf kilometer was er succes voor Roelof Hutten, hij werd tweede bij de Masters in een tijd van 20.25.  Alinda de Bruin werd tweede bij de dames 40+ in een tijd van 29.52. Op de tien kilometer vochten Marleen Herbert en Henrieke Ramaker om de tweede en derde plaats. Marleen finishte in 45.34 en Henrieke in 45.51. Rene Ramaker werd derde bij de senioren in 39.49. Juan Oldehinkel werd op de 1750 meter derde in 6.42.

Coop Dorpsloop De Krim
In De Krim werd deelgenomen aan de 36e Coop Dorpsloop. Op de 5 km was er een prachtige eerste plek bij de heren 40+ voor Herjan Gerrits. Hij finishte in 18.41. Gerry Meier werd derde bij de dames 40+ in een tijd van 26.41. Een mooie tweede plek was weggelegd voor Wieteke Terlouw op de 1 km, zij passeerde de eindstreep in 4.03.

Ameland Adventure Run
Zaterdag 17 december werd ook door een aantal Spurt atleten deelgenomen aan de 13e Ameland Adventure run. De lopers trotseren het zware parcours dat grotendeels bestaat uit onverharde paden via bos, strand en duinen. De meest aansprekende prestatie was er voor Jan Pullen.  Op de halve marathon finishte Jan Pullen in een veld van meer dan duizend lopers  als 21e in een tijd van 1.19.54 en bevestigde deze talentvolle atleet zijn groeiende vorm.

 

Voor uitslagen overige lopers zie www.uitslagen.nl.