Sponsorloop Fight Cancer


Op zaterdag 16 januari aanstaande zal er op Sprookjescamping De Vechtstreek in Rheeze een sponsorloop worden georganiseerd door vijf studenten van Hogeschool Saxion Deventer die als evenemententeam onder de naam PIT-Events werkt. 

Het doel van deze sponsorloop is om zo veel mogelijk geld op te halen voor de organisatie Fight cancer, de volledige opbrengst van deze sponsorloop zal gaan naar de organisatie die hiermee onderzoek doet naar kanker. 

Hoe zit de dag eruit?
Wij zijn trots te mogen vertellen dat het evenement zal worden gehouden op het terrein van 5-sterren Sprookjescamping de  Vechtstreek. Buiten zal er in verschillende etappes worden gestart met rennen over de camping en langs/door het bijliggende bos, binnen zullen er verschillende activiteiten worden gehouden zoals een theatervoorstelling, een loterij en er zal catering aanwezig zijn. Het evenement zal beginnen om half 11 en zal doorgaan tot ongeveer 5 uur met in die tijd verschillende startmomenten, voor atletiekvereniging Spurt ’88 zal dit tussen 11.00 uur en 13.00 uur zijn (exacte tijden worden later bekend gemaakt) 

Hoe werkt het?
Om zoveel mogelijk geld op te halen hopen wij als organisatie dat jullie ons willen helpen door mee te doen aan de sponsorloop. U krijgt na uw aanvraag een formulier waarop u uw sponsors kunt vermelden met het daarbij horende bedrag. Dit formulier met opgehaald bedrag op de dag zelf meenemen, dit kan vervolgens bij de registratiebalie op het evenement worden afgegeven. Tevens wordt er van de sponsoren een vast bedrag gevraagd en dus niet per ronde dat de deelnemer heeft gelopen.  

Heb jij interesse in een leuke, sportieve middag en wil jij graag een steentje bijdragen aan onderzoeken naar kanker? Meld je dan aan voor deze sponsorloop! Individueel aanmelden kan door een e-mail te sturen naarsponsorloopsaxion@hotmail.com , vermeld hierin je naam en leeftijd. 

Je kunt je als spurtlid ook aanmelden via r.terlouw@kpnmail.nl, dan versturen we de aanmeldingen van Spurt in één keer. Dat heeft voorkeur van de organisatie en voor Spurt zodat we weten wie er allemaal mee gaan doen.

Daag ook je broer/zus, neef/nicht of vriendjes/vriendinnetjes uit om mee te lopen, want iedereen kan en mag meedoen! 

“Samen rennen tegen kanker” 

Met vriendelijke & sportieve groet,

PIT-Events