NYC Marathon & Lemelerbergloop


 

Het afgelopen weekend leverden spurters wereldwijd bijzondere prestaties. In New York liep Jan Marc Kok zijn eerste marathon voor een goed doel. Dichterbij huis werd er deelgenomen aan de zware Lemelerbergloop.

 

Spurtatleet Jan Marc Kok reisde af naar de Verenigde Staten om zijn eerste marathon te lopen. Hij nam deel aan de grootste marathon van de wereld en leverde zijn prestatie voor het goede doel KiKa, die zich inzet om kinderen met kanker een betere genezingskans te geven. “Een droom, die nog mooier werd door de wedstrijd te lopen voor KiKa”, aldus Kok. Op het moment van schrijven was de uitslag van de marathon van Jan Marc nog niet bekend. Kijk voor de uitslag op: www.tcsnycmarathon.org.

 

Lemelerbergloop

Afgelopen zaterdag werd onder zonnige omstandigheden de Lemelerbergloop gehouden; een pittige loop dankzij de vele hoogtemeters en het ruige terrein. Spurter Albert Oldehinkel wist op de 5.3 km een tweede plaats te behalen bij de heren 50+ in een tijd van 22:42. Op deze afstand behaalde Dineke Post een mooie derde plaats bij de dames senioren in 25:17. Op de 10.8 km wist Marleen Herbert een podiumplaats te bemachtigen door een mooie tijd te lopen van 51:28.