Marathon Berlijn 2015


Marathon Berlijn 2015

Tijdens de feestavond van Freeks loopgroep, onderdeel van AV Spurt88, is het idee ontstaan om met zoveel mogelijk mensen deel te nemen aan de marathon van Berlijn in september 2015. Het animo is dusdanig dat er al 30 mensen toegezegd hebben om de marathon te lopen of mee te gaan als supporter. 

We willen de reis laten verzorgen door ter Beek reizen,  een goed bekend staande busreisorganisatie. De reis is geheel verzorgd, met bezoek aan een sportbeurs, hotel en overnachting, toeristische trip door Berlijn, de breakfastrun en  de marathon. Wanneer we met een groep van minimaal 45 Spurters gaan, dan is het mogelijk om Hardenberg als opstapplaats te krijgen.

Spurters, die van deze mogelijkheid gebruik willen maken,  kunnen dit kenbaar maken op de site van Freeks loopgroep: freeksloopgroep.ning.com (gratis lid worden) of contact opnemen met Roel Otten (06-24643816). Doe dit zo spoedig mogelijk, want in al juli 2014 moeten de startbewijzen door ter Beek gereserveerd worden.

Spurters, die zich aangemeld hebben, worden verzocht hun emailadres te sturen naar henkvanduuren@hotmail.com. Er wordt een groepsemail aangemaakt en alle relevante informatie komt dan in je postvak.

Voor de voorbereiding op deze marathon kunnen de Spurters trainen bij Freek Vosjan. Ongeveer drie maanden voordat de marathon plaats vindt wordt er getraind volgens een specifiek schema. Alle informatie hieromtrent verschijnt dan op de genoemde site en per email.

We hopen op voldoende reacties.

 

Met vriendelijke groet,

Het organisatiecomité.