Jubileumfeest Spurt'88


Het aantal opgaves voor de feestavond overtrof bij voorbaat al de verwachtingen van de feestcommissie voor het jubileumfeest van Spurt'88: Zo'n 180 leden, partners, genodigden en sponsoren hadden aangegeven bij het grote feest aanwezig te zullen zijn. Dat beloofde veel goeds!

Vanaf 20.30 uur druppelden de feestgangers binnen bij Partycentrum Circus en vanzelfsprekend was al rekening gehouden met een Hardenbergs kwartiertje en hield voorzitter Henk Bosch zijn speech om 21.15 uur in plaats van 21.00 uur. Vrijwel gelijk kon Henk de microfoon doorgeven aan sporter/entertainer Erik Hulzebosch, die leuke anekdotes vertelde over zijn eigen sportleven en -beleving. Hij zorgde er zeker voor dat de stemming er al snel goed in zat.

Na deze geslaagde training voor de lachspieren was het tijd voor veel mensen tijd om een total-body-workout te doen door plaats te nemen op de dansvloer. En die bleef ook de gehele avond verder gevuld. Zou het dan toch aan de goede conditie liggen van onze leden?

De tijd vloog voorbij en helaas kende de gezelligheid wel tijd en werd tegen 01.00 uur een eind gebreid aan festijn. De heerlijke broodjes beenham en koffie kondigden het einde van de geslaagde avond reeds aan!

Mensen, bedankt voor uw komst en gezelligheid!

Feestcommissie, bedankt voor jullie inzet.

 

Zaterdag ging het feest nog verder, maar nu voor de jeugdige Spurters. Vanaf 14.00 uur verzamelden de jongelingen zich bij het tijdelijke clubgebouwtje bij de atletiekbaan en werd iedereen verrast met frisdrank en minigebakje met heus Spurt-logo! 

Na een korte uitleg van trainer Jan-Hendrik werden diverse competitie-onderdelen afgewerkt, zoals 60m/100m sprint, verspringen etc.

De flinke inspanningen van deze middag werden beloond met chips, fris en patat!

Jawel, het leven van een atleet is soms ook heel lekker en gezellig! Vooral als je club 25 jaar bestaat.

Op naar de volgende 25 jaar!