Podiumplaatsen in Wierden


Vier spurters op podium in Wierden

Met de intrede van de herfstperiode is ook het cross-seizoen weer gestart. In Wierden vond op zaterdag 1 oktober de eerste van een serie van vier Lageveldlopen plaats. Het uitdagende parcours van deze crossloop voert rondom recreatieplas het Lageveld. Op de 5,4 km werd Astrid van Velden 1e bij de dames 45+ in een tijd van 24:38. Ineke Nawijn pakte het brons in 28:40. Roelof Hutten werd knap winnaar in zijn categorie in een tijd van 48:19. Jan Groot werd bij de heren 50+ tweede in 25:17.

Clubkampioenschappen
De jeugd van Spurt '88 heeft geweldig goed gepresteerd bij de clubkampioenschappen in Nijverdal. Thijs Dorgelo behaalde knap een tweede plaats bij de mini's. Nora Assink en Juan Oldehinkel werden keurig vierde.

Vechtdal Crosscompetitie
Aanstaande zaterdag vindt in Vroomshoop de start plaats van de Run2Day Vechtdal Crosscompetitie met de eerste Zandstuve bosloop. Een week later wordt de competitie in Hardenberg vervolgd. Dan wordt namelijk de vernieuwde editie van de Oldemeijercross gehouden.  Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.oldemeijercross.nl.

Overige uitslagen:

Huttenkloasloop, Oldenzaal
Henk van Duuren                 1:45:32
Rene Otten                         1:46:32
Herman Wennink                 1:49:16

Singelloop, Breda
Pascal van Zon                    39:49