Hardenberg KIDS bij Spurt'88


Zij hebben genoten van een heerlijke training op de mooie baan van Spurt'88!

Hardenbergkids.nl
Op deze website kun jij je inschrijven voor een leuke sport- en/of cultuuractiviteit. Het is eigenlijk heel makkelijk; je gaat op de site op zoek naar een activiteit die je leuk lijkt; je klikt op aanmelden, vult de benodigde gegevens in en Klaar!!. Nadat jij je aangemeld hebt ontvang je een bevestigingsemail en sta je op de lijst van de deelnemers voor die activiteit.


Voor wie?
Alle sport- en cultuuractiviteiten die op deze site staan zijn bedoeld voor de groepen 3 t/m 8 van de Hardenbergse basisscholen. Voor jou dus! Op deze manier willen we alle kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar de mogelijkheid bieden deel te nemen aan een leuke sport- en/of cultuuractiviteit. Ook als je al lid bent van een sport- en/of cultuurvereniging kun jij je inschrijven voor een leuke activiteit. Wanneer je na afloop van de activiteit enthousiast bent over de activiteit, kun je de contactpersoon van de cursus om meer informatie vragen.
 

Inschrijven
De inschrijving voor een activiteit moet 2 weken vóór de start van de activiteit binnen zijn. Het heeft geen zin om bij de contactpersoon van de betreffende cursussen een deelname te reserveren.

12961684_992399857475831_6847777667946536064_n.jpg