Clubkamp 2015


Gewapend met een goed humeur, slaappullen en een reep chocolade kwamen 22 jeugdleden van Spurt 88 op de vrijdagavond aan bij het clubgebouw. Klaar voor een gezellig eerste clubkamp!

We trapten af met een heerlijke maaltijd. Er werd volop gesmuld van pannenkoeken die  door een aantal ouders gebakken waren. Ouders bedankt!
Na het eten stond een spellencircuit op de planning. Vooral de meelberg leverde hilarische momenten op en foto's op.
Na het spellencircuit mocht de jeugd op speurtocht voor het kampvuur. In Baalderveld zaten vossen verstopt die ze zouden helpen om de benodigde spulletjes op te halen. Voor sommige kinderen was het heel spannend, maar uiteindelijk kwam iedereen terug met een houtblok, broodje en marshmallows.
Aan het kampvuur werd, onder muzikale begeleiding van Ymke, genoten van al het lekkers.
Daarna werd het hoog tijd om de bedjes op te zoeken. Maar zoals bij een kamp hoort kwam van slapen niet veel.

Zaterdagmorgen werd onder muzikale begeleiding gestart met ochtendgymnastiek.
Na het ontbijt stond een atletiekcircuit klaar. Alle jeugdleden gingen ondanks het slaapgebrek enthousiast van start.
En na de lunch werd een afsluitende estafette gehouden.

De meest gestelde vraag van het weekend was: "Waarvoor is die chocoladereep voor die we mee moesten nemen?"
Een aantal repen werd vrijdagavond uitgedeeld aan de ouders die pannenkoeken gebakken hadden. Wat een tegenvaller was dit voor sommige kinderen. Daar ging hun zorgvuldig uitgekozen grote of lekkere chocoladereep!
En toen zaterdagmorgen de hele schaal leeg bleek was de teleurstelling compleet! De organisatie werd al snel verantwoordelijk gehouden. Zouden zij al het lekkers opgegeten hebben????
Maar gelukkig, na de afsluitende estafette kreeg iedereen een goed gevulde beker met allemaal chocolade. Er werd heerlijk van gesmuld en dat was ook dik verdiend na zo'n weekend!


image7.JPG

image5.JPG

image4.JPG

image2.JPG