index.png

 

 

De Ultieme Uitdaging 2018

 

Inschrijving start op 20 november 2017

 

Algemene informatie:

 De Ultieme Uitdaging van AV Spurt’88 is een bekend fenomeen in de gemeente Hardenberg. In 2018 wordt voor de dertiende keer de clinic voor beginnende hardlopers gehouden en het concept blijkt onveranderd een succes.

Al vanaf de eerste Hardenberg City-run bieden wij mensen een ultiem doel, de Vrieling Hardenberg City-run 5 km, en word je in drie maanden tijd, onder deskundige begeleiding, getraind om mee te kunnen doen aan deze hardloopwedstrijd.

Tijdens deze clinic “smaakt het vaak naar meer” bij de deelnemers en is hardlopen een leefstijl aan het worden. Niet alleen conditioneel word je getraind, maar ook jouw loophouding krijgt de nodige aandacht. Juist omdat bij veel enthousiasme en verkeerde houding blessures op de loer liggen, is een verantwoorde trainingsopbouw noodzakelijk.

De trainers van AV Spurt’ 88 zijn speciaal opgeleid voor het geven van looptrainingen en weten waar ze specifiek op moeten letten. De trainingen zijn zo samengesteld dat alle deelnemers begeleid kunnen worden naar hun eigen gesteld doel.

De clinic is bedoeld om de deelnemer technisch correct te leren lopen en mede ter voorbereiding op de Vrieling Hardenberg City-run 5 km. Onder het motto “samen is leuker” kan de groep instromen als loopgroep binnen AV Spurt’88. Individueel kan er ook aangesloten worden bij een bestaande groep van de vereniging, die het best past bij de eigen loopvaardigheid.

Daarna is doortrainen voor de Banthum-loop (deze kent daarvoor haar eigen clinic), de Mijn Fysio Klepperstad-loop en in het najaar de Oldemeijer-cross en alle leuke plaatselijke loopwedstrijden in de buurt, een volgende uitdaging.

 

Begeleiding en hulpmiddelen

 Bij de Ultieme Uitdaging hoort een heel uitgebreid pakket aan begeleiding en hulpmiddelen:

 -      13 weken (ruim 3 maand) training door gekwalificeerde trainers

 -      (totaal 26 trainingen)

 -      2 fittesten

 -      Led-armbandje

 -      Veiligheidshesje

 -      Kwalitatief goed T-shirt

 -      Deelname aan de City-run

 -      Afsluitende training met bijeenkomst in de kantine 

 

Kosten

De bijdrage voor de Ultieme Uitdaging is € 80,00. Het inschrijfbedrag (€ 80,00) dient voor 23 januari 2018 overgemaakt te zijn op rekening NL35RABO0384972055 van av. Spurt'88, o.v.v. 'UU2018' en de naam van inschrijving. Alleen een volledig ingevuld inschrijfformulier en een verrichte betaling geven garantie voor deelname aan deze clinic.

 

Trainingsdagen en tijdstip

De trainingen worden gegeven op de dinsdag- en de donderdagavond van 19.30 u. – 20.30 u. vanaf en op de atletiekbaan. De eerste training is op dinsdag 23 januari 2018.

 

Start inschrijving: 20 november 2017

Door het volledig invullen en versturen van het inschrijfformulier ben je ingeschreven voor de Ultieme Uitdaging 2018. Je ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving.

 

Inschrijfformulier 2018

Vul hieronder jouw gegevens in en doe mee aan de uitdaging voor het nieuwe jaar!

Wil je meer weten over de Ultieme Uitdaging, neem dan gerust contact op via ultiemeuitdaging@spurt88.nl

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijfformulier 2018

Vul hieronder uw gegevens in en doe mee aan de uitdaging voor het nieuwe jaar!


 

Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.
 

U dient het inschrijfbedrag (€ 80,00) zelf voor 23 januari 2018 over te maken op rekening NL35RABO0384972055 van av. Spurt'88, o.v.v. 'UU2018' en de naam van inschrijving. Alleen een volledig ingevuld inschrijfformulier en een verrichte betaling geven garantie voor deelname aan deze clinic.

Met de ingevulde gegevens wordt discreet omgegaan en komt alleen in handen van de administratie en de trainers.